כאבים במחזור

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

29/05/2012 | 09:51 | מאת: מרים

שלום, אני בת 33 אם ל4 ילדים. בכל פעם שאני מפסיקה גלולות ולפעמים גם בתקופה של נטילת גלולות המחזור שלי לא סדיר בימים אלו למשל, קיבלתי מחזור ביום ה38 . מלבד זאת עם המחזור מגיעים כאבים חזקים בחוליות הנמוכות של עמוד השדרה וכן ברגליים עד שממש קשה לעמוד.יש גם לחץ גדול באיזור המפשעה. ולפעמים גם חולשה כללית. בימים שלפני המחזור ובהתחלתו יש גם תקיפות יציאות מרובה מאוד. הדבר מחמיר עם השנים והלידות. אשמח לשמוע אם יש משהו לעשות שיקל עלי. תודה

שלום רב, צר לי לשמוע על סבלך הרב. תלונותיך בהחלט יכולות להתאים לאנדומטריוזיס ויש מקום לבצע הערכה מסודרת. לאחר הערכה מלאה והבנת מצב לאשורו יתן יהיה להתאים לך טיפול. אני מזמין אותך לפנות לבדיקה במרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר או לפנות ישירות אלי ואוכל לעזור לך. 054-8119887 [email protected] בברכה  דר רון שינמן

29/05/2012 | 11:06 | מאת: מרים

תודה על התשובה האם יש בדיקות כאלה בירושלים? האם צריך להביא הפניה מרופא? מה עושים בבדיקות אלה?

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים