לאחר בדיקת היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

02/05/2012 | 11:54 | מאת: ורד

לאחר בדיקת הסיטרו סקופיה נמצא כי נראה ממצא שטוח סביב0.5 ס"מ בפונדוס בצבע חום שיכול להתאים למוקד אנדומיטריוטי נגשתי עם התוצאות לרופא נשים ולטענתו אין לממצא הזה חשיבות ולא צריך לעשות עם זה כלום. האם זה נכון? האם לא להמשיך לבדוק הלאה? רופא משפחה יכול להמליץ על המשך טיפול? תודה על התשובה

ורד שלום רב, את משמעות הממצא צריך לתאר הרופא הבודק שראה אותו. אך באופן כללי ממצא קטן שכזה לרוב אינו משמעותי, אולם אם ישנו חשד לאנדומטריוזיס מומלץ שתעברי יעוץ מסודר במרפאת אנדוטריוזיס על מנת לשלול או לאשר ממצאים נוספים. את מוזמנת לפנות למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר לקבלת יעוץ לא ומסודר. בברכה דר רון שינמן

יעוץ מלא ומסודר בברכה

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים