כאבי בטן ודימום במהלך לקיחת סרזט

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

09/03/2016 | 14:00 | מאת: ש.נ.

שלום אני בת 45 וסובלת מאדנומיוזיס. אני כרגע לוקחת סרזט וביום ה 15 התחילו לי כאבי בטן לאחר אוכל. בהמשך השבוע ראיתי כתמים ולפני 3 ימים החל מחזור עם דימום וכאבי בטן אני בקושי מתפקדת - כאבי בטן תחתונה עם רגישות במעיים (בדרך כלל משפיע לי על המעיים) כאבי שרירים וראש תשישות . עדיין לא סיימתי עם החפיסה אך השאלה אם להמשיך אותה. האם זה נובע מהבעיה ברחם או מהסרזט. יש לציין שגם בחודש וחצי לפני שהתחלתי את הסרזט הרגשתי כאבי בטן שגברו עם האוכל. נשלל הליקובטור.

שלום רב, כאבי בטן לאחר אוכל לא קשורים לסרזט וכן אני לא רואה את הקשר באופן ישיר. יתכן שהדימום גרם לכאבים באיזור המעיים במידה ויש מעורבות של אנדומטריוזיס שם. בכל מקרה זה בדכ מסתדר עם המשכת הטיפול. המלצתי לא להפסיק ולפנות לבדיקה במרפאת אנדומטריוזיס. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים