רמת ההגנה של סרזט מניעת הריון

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

21/02/2016 | 15:00 | מאת: לי

ילדתי לפני 10 חודשים ומניקה, אני לוקחת גלולות למניעת הריון - סרזט, הבנתי שרמת ההגנה יורדת כאשר ההנקה היא רק חלקית או כאשר מתחילים להיות הכתמות דמיות, ברצוני לבבר מהי רמת ההגנה של סרזט עם הנקה חלקית ( כ 4 פעמים ביום)? האם צריך לעבור לגלולות משולבות בשלב מסוים של ההנקה ויהיה ניתן עדיין להמשיך בהנקה? האם הכתמות מעידות על ירידה בהגנה של הגלולה? וכן לאחרונה יש לי בחילות וכאבי מחזור לעיתים קרובות האם יכול להיות שאני בהריון?

שלום רב, אם לוקחים סרזט באופן מסודר ההגנה לא נפגעת מהפחתת ההנקה וגם לא מהופעת דמם. בברכה

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים