תסמיני אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

25/04/2015 | 18:54 | מאת: עדי

שלום, אני בת 23 וכבר חצי שנה אינני נוטלת גלולות בשל הפרשות חומות שהחלו להופיע כעשרה ימים לפני כל וסת. (גם לאחר הפסקצ נטילתן ההפרשות נמשכות עד היום) משיחה עם רופא הנשים ולאחר אולטרסאונד תקין הוא אמר שעליי לחזור ליטול גלולות. סליחה על אי הבקיאות אך המידע האינטרנטי כיום יכול להבהיל(כאשר הוא מקשר תסמינים פשוטים למחלות כגון מחלה זו) ובעיקר איננו מהימן. לכן אשמח לדעת האם יש מקום לפנות לרופא, והאם אולטרסאונד תקין מפיג את החששות. יש לציין שאני בריאה בדכ, סובלת מכאבי מחזור אך הדימומים תקינים. תודה מראש, עדי

שלום רב, דימומםי בלבד אינם סימן מספק לאבחנה. כאבים בווסת יכולים לכוון. אולם על מנת לאבחן יש צורך בבדיקה מסודרת ומלאה. אם את חוששת אני ממליץ שתפני לבדיקה מסודרת במרפאת אנדומטריוזיס. את מוזמנת לפנות ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים