אנדומטריוזיס- פענוח אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

26/03/2015 | 12:01 | מאת: הילה

שלום. מזה שנים רבות אני סובלת מכאבי מחזור בלתי נסבלים. לפני כחודש הייתי בבדיקה במחלקת אנדומטריוזיס בבית חולים שיבא, בבדיקה אכן נמסר לי כי יש אנדומטריוזיס. נשלחתי לעשות אולטרסאונד ייעודי ושם נמצא כי בנוסף לנגעים ישנה שחלה שדבוקה לרחם. אשמח מה המשמעות של אבחנה זו?

הילה שלום רב, הממצאים שאת מתארת מכוונים לכך שאת סובלת מאנדומטריוזיס. כחלק מהמחלה ניתן למצוא הדבקויות, מוקדים וציסטות באגן. ההחלטה על טיפול קשורה בתלונות שלך והממצאים הנוספים ולהדבקויות בפני עצמן אין משמעות. יש צורך להסתכל על כל הממצאים גם יחד. אם את מעוניינת לקבל ייעוץ מלא את מוזמנת לפנות עם כל הממצאים ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים