האם זה אנדומטריוזיס?

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

24/03/2012 | 20:03 | מאת: נינה

האם המחלה יכולה להופיע פתאום אחרי לידות או שלא? אני בת 23 ואחרי 2 לידות, אחרי כל לידה הכאבים בזמן מחזור מחמירים יותר ויותר. לפני הלידות אף פעם לא סבלתי מכאבים. עכשיו הסימפטומים שלי בזמן מחזור הם: - 3 ימים ראשונים דימומים מאוד מאסיבים ( צריכה להחליף טמפון סופר פלוס כל 3 שעות בערך) -כאבים מאוד חזקים באגן, בגב תחתון, ובטן תחתונה, במיוחד בימים הראשונים של המחזור (עד כדי זה שאני פתאום מתקפלת באמצע הרחוב, כי אני לא יכולה להתיישר) - קשה לי לעשות יציאות, מאוד מאוד מאוד כואב לי כל האזור של הבטן והאגן (וזה רק בזמן מחזור) -מרגישה כאילו הבטן התנפחה ומלאה בגזים ( לפני הלידות לא היו לי דברים כאלה) תודה...

נינה שלום רב, תלונותיך והכאבים שאת סובלת מאד אופיינים לאנדומטריוזיס. אנדומטריוזיס יכול להתפתח גם לאחר לידה ולכן אני ממליץ לך לפנות להערכה מלאה בכיוון של אנדומטריוזיס ובהמשך לקבל טיפול בהתאם. אשמח אם תפני לבדיקה ואוכל לעזור לך בברכה ד?ר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים