אורגזמה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

25/01/2015 | 22:33 | מאת: rrrr

שלום רב, עברתי ניתוח להסרת ציסטה גדולה בשחלה לפני כשנה. מאז אני לא מרגישה אורגזמה בכלל. האם ניתן לטפל בעניין?

שלום רב, כאשר יש איבוד אורגזמה על רקע ניתוחי עולה החשד לפגיעה עצבובית שגורמת לכך. אולם מכיוון שבניתוח כריתת ציסטה בדכ אין נגיעה באיזור העצבים להערכתי זה לא סביר. כמובן עליך להתייעץ עם המנתח על מה נעשה בניתוח. כמו כן ממליץ לאחר אישור האינפורמציה לפנות לסקסולוג. כמו כן צריך לבדוק אלו תרופות את נוטלת, האם נוטלת גלולות? אלו גם יכולות לגרום לאיבוד באורגזמה. לבסוף המלצתי לפנות לייעוץ סקסולוגי לאחר איסוף כל האינפורמציה בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים