הריון אחרי לוקרין

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

30/12/2014 | 13:42 | מאת: Liat@

שלום, האם כניסה להריון אחרי זריקן לוקרין היא אפשרית? כלומר הסיכוי להכנס להריון הוא קלוש לאחר שהשפעת הזריקה פגה? בעיקרון הרופא המליץ לי על טיפולי פוריות ivf ואני מתלבטת אם למסות כמה חודשים באופן טבעי או ישר ללכת על טיפולים? הבדיקות שעשיתי הראו כי יש לי ציסטה בגודל 4 סמ ובצילום רחם בחצוצרות לא נראת בעיה וחא הדבקויות רופא אחד המליץ על ניתוח ו 2 רופאים לא ממליצים על ניתוח השאלה שלי אם זה ייפגע בי אם אנסה להכנס להריון באופן טבעי? תודה רבה

שלום רב, אין מניעה מלנסות להרות לאחר הלוקרין. הלוקרין לא משנה לטובה או לרעה את הסיכוי להרות באופן ספונטני או בטיפולים. נסיון להרות ספונטני גם לא משנה משמעותית את מצב האנדומטריוזיס. לעומת זאת אם את מעוניינת לפנות לטיפולי פריון, אני ממליץ להשלים את הבירור וטיפול באנדומטריוזיס. בכל החלטה שאת מבצעת אני ממליץ שתשלימי הערכה מלאה של אנדומטריוזיס. לכל בעיה את מוזמנת לפנות ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים