אבחון אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

04/09/2014 | 21:10 | מאת: גילי

שלום רב, בת 40, אחרי לידה אחת. לאחר הלידה המחזור הפך כבד מאוד, ארוך יותר, וכואב. יש לי תופעות לא ברורות באזור האגן, כאבי גב כמעט כל החודש (גוברים בזמן ביוץ ולקראת מחזור), משיכה לרגליים, דלקת לא מוסברת בירך שמאל, נפיחות של הריון חודש חמישי כמעט כל החודש המלווה באי נוחות מתמדת. עברתי אולטרסאונד פעמיים בשנה האחרונה (במהלך ביקורת אצל רופאת נשים) תקין. האם יש סיבה לברר את הנושא יותר לעומק? האם ניתן לאבחן אנדומטריוזיס על ידי בדיקת אולטרסאונד וגינאלית שגרתית? תודה מראש!

שלום רב, תלונותיך יכולות לנבוע מאדנומיוזיס ואני ממליץ שתפני להערכה ובדיקה. צריכה בדיקת us מכוונת לרחם. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים