כאבי אנדו בהריון

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

26/05/2014 | 17:14 | מאת: בתיה

שלום רב! בת 33, בשבוע 13 עם עובר אחד, לאחר הפרית מבחנה (עקב אנדומטריוזיס קשה ולא מעט ניתוחים, את הראשון אתה בצעת בהצלחה). למרות ההצלחה והשמחה, כאבי האנדו עזים ולא חולפים. האם זה יהיה כך כל ההריון? האם הכאב יחמיר עקב הימתחות הרחם? האם אני צריכה לנוח יותר? לקחת משככים? או להתנהל באופן אחר? תודה מקרב לב, בתיה

בתיה שלום רב, כאבים המאפיינים אנדומטריוזיס לרוב חולפים לאחר סיום השליש הראשון של ההריון. ברוב המקרים מנוחה והמתנה להתקדמות ההריון יביאו להעלמות הכאבים. אני חושב שכדי שתבדקי בכל מקרה. את מוזמנת לפנות אלי להערכה חוזרת ואשמח לעזור בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים