טיפול רציף בגלולות

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

24/05/2014 | 03:05 | מאת: ירדנה

כטיפול באנדומטריוזיס הומלץ לי על 3 חודשים ברצף. עקב תופעות לוואי קשות הוחלף לי המרשם למרשם שונה, שלכאורה נראה כמתאים. לאחר כחודש החלו כאבי אגן קשים מאד. האם זה יכול להיות קשור לגלולות ? האם ייתכן שלא מתאים לטפל בי בגלולות ? האם יש טיפול אחר לאנדו ? בסופו של יום לפני הטיפול סבלתי יום בחודש ועכשיו אני לא מפסיקה לסבול... לדעתך, אודה מאד !

שלום רב, לשאלותיך, יתכן וגלולות לא מתאימות לך וניתן לחפש תכשירים אחרים. פרט לתרופות ובהתאם לבעיותך לעיתים התשובה הנכונה היא דווקא הסרה ניתוחית של האנדומטריוזיס. אם את ממשיכה לסבול אני ממליץ שתפני להערכה מסודרת ולאחריה ניתן להמליץ לך על החלופות הנכונות עבורך. את מוזמנת לפנות לאשמח עזור בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים