ציסטה שנעלמה

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

27/02/2014 | 12:03 | מאת: יונינה

שלום רב, אני סובלת שנים מציסטה בשחלה, שלא ברור אם היא אנדומטריוזיס או לא. לאחרונה הסתבר באולטרסאונד שהיא נעלמה. בתקופה שלפני האולטראסאונד היו לי מספר מחזורים לא סדירים ( כ- 2 וסתות בכל חודש). רציתי לשאול האם ציסטה שנעלמת, מתפוגגת, יוצאת מהגוף בדימום שהוא דומה בהיקפו ובמראהו למחזור? תודה רבה.

ציסטה שנעלמה איננה אנדומטריוזיס והיא איננה יוצאת כווסת אלא פשוט נספגת ונעלמה. זו תהייה תמיד ציסטה תפקודית תקינה. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים