יכול להיות?

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

14/01/2014 | 14:27 | מאת: מיואשת

בת 32 בריאה בדרך כלל. מאז ומתמיד מחזורים כבדים וכואבים מאוד (כאבים שממש מקפלים אותי). מאז הלידה (לפני שנה ותשעה חודשים) מרגישה כאבים חזקים מאוד בזמן ביוץ ולפני ובזמן הווסת. לפני כשנתיים (בזמן ההריון) גם עברתי לפרוסקופיה (תסביב שחלה). לפני חודשיים היו כאבי ביוץ חזקים מאוד בצד ימין והם פשוט לא נעלמו. כאמור כבר חודשיים סובלת מכאבים ואי נוחות בגב, ובאגן צד ימין כל הזמן ובשני הביוצים האחרונים גם הרגשת אי נוחות ברחם (נראה לי)... וכאבים לא נעימים באיזור המפשעה בדיקות דם מקיפות תקינות. בדיקות שתן תקינות. אולטראסאונד בטן ווגינאלי לפני חודש תקין. חברה שסובלת מאנדומטריוזיס העלתה השערה שאולי זה העניין. יכול להיות אנדומטריוזיס? (תור נוסף לרופאת נשים בשבוע הבא...)

כן יתכן שמדוברת באנדומטריוזס. אני ממליץ שתפני להערכה מסודרת במרפאת אנדומטריוזיס או מוזמנת לפנות אלי ואשמח לעזור בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים