סימפטומים של אנדו והריון

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

08/01/2014 | 10:27 | מאת: לילי

הי:) לפני כשנתיים החלו לי סימפטומים כרוניים של דלקות בשתן ללא דלקת. לאורך הזמן הובחנתי כסובלת מאנדו, שכנראה יושב על השופכנים, או על שלפוחית השתן. לפני כחודש נכנסתי להריון, והסימפטומים נשארו זהים ואף מתגברים לפרקים.. האם הריון לא אמור להרגיע או לבטל את הסימפטומים של אנדו? מה יכול לגרום לכאבים ולצריבות להישאר, והאם יכול להיות שהאבחנה של אנדו שגויה..? תודה על כל עזרה שתתקבל

תלונות אנדומטריוזיס בדכ משתפרות לאחר הטרימסטר הראשון. אולם לא תמיד. ממליץ שתמתיני עוד כחודש ובכל מקרה תפני לרופא מטפל לבדיקה בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים