טיפול מונע בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

06/01/2014 | 20:45 | מאת: אורלי

דר שיינמן שלום רב, לפני כשלוש שנים גיליתי כי אני חולה באנדומטריוזיס(דרגה בינונית). נותחתי לפני כשנה וכיום אני בהריון בשבוע ה 25. ברצוני לדעת האם לאחר הלידה ובתקופת ההנקה עלי ליטול תרופות או לקבל טיפול מונע?( עד כמה שידוע לי בתקופת ההנקה אין מחזור). במידה ועלי לקבל טיפול מונע, מהו הטיפול הכי אפקטיבי בנסיבות העניין?. ושוב תודה רבה על תשובתך. אורלי אורלי

מומלץ טיפול מונע, וכעת תוך כדי הנקה מומלץ טיפול בסרזט. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים