איזו בדיקה מגלה נגעים

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

25/11/2013 | 15:21 | מאת: קרן

במידה ויש בשחלה צ'יסטה בגודל הולך וקטן עד 27 מ"מ החשודה כאנדומטריומה ויש כאב ברגל בצד השחלה הזו, באיזו בדיקה ניתן לגלות האם יש נגעים נוספים? אודה לכם אם תאמרו לי את שם הבדיקה

שלום רב, גודל הציסטה לבדו אינו מדד מכריע וחשוב יותר הם תלונותיך, הכאבים מהם את סובלת. צריך לבדוק אותך בנסיון לאתר ממצאים נוספים, במידת הצורך להוסיף בדיקות כמו MRI, ואף לעיתים לבצע לפרוסקופיה. לסיכום את חייבת הערכה מלאה. את מוזמנת לפנות למרפאת אנדומטריוזיס או ישירות אלי ואשמח לעזור דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים