אנדו והפרייה

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

24/10/2013 | 14:59 | מאת: ליאור

שלום. האם טיפולי פריון להפריית מבחנה עלולים להחמיר את הכאבים? מה עושים עם נשים שיש להן אנדומטריוזיס וצריכות הפרייה? האם ייתכן שזה בעצם עורר את הכאבים? פשוט לפני כן לא היו לי כלל כאבים. תודה

שלום רב, טיפולי פריון יכולים להחמיר כאבים ובנשים עם כאבים חייבים לבצע הערכה מקדימה של המצב. לעיתים צריך קודם לטפל טפל באנדומטריוזיס לפני שממשיכים לטפל בפריון. אני ממילץ שתפני לבדיקה על מנת לעבור הערכה ולקבל ייעוץ בטיפול באנדומטריוזיס קודם להמשך טיפולי פריון את מוזמנת לפנות ואשמח לעזור בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים