שימוש בתרסיס HCG ביחד עם דקפפטיל

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

14/10/2013 | 12:15 | מאת: מיטל

שלום רב, אני מאובחנת כסובלת מאנדומטריוסיז קשה ומועמדת לניתוח לפרסקופיה להסרת נגעים בעוד כחודשיים. אני אמורה לקבל בימים הקרובים זריקת דקפפטיל. אני מעוניינת להוריד במשקל באמצעות הדיאטה של ד"ר סימונס הכוללת שימוש בתרסיס HCG. קראתי את כל החומר הרפואי שרק יכולתי למצוא, אבל לא מצאתי תשובה האם השימוש בהורמון HCG המופק מאצות ביחד עם זריקת הדקפפטיל יכול להוות בעיה. וכן האם הורדה של כ - 10% ממשקל גופי לפני הלפרסקופיה עשויה להוות בעיה או לגרום לי לקשיי החלמה אשמח לתשובתך. מיטל

שלום רב, אני לא מכיר מידע רפואי לגבי השימוש בhcg בדיאטה זאת בהריון. בכל מיקרה דקפפטיל מיועד להוריד רמות הורמונים הדומים ל- hcg ולכן לא נראה הגיוני להשתמש בדיאטה זו. לגבי הורדה במשקל לפני ניתוח - זה מבורך ורק ישפר את ההחלמה. בברכה ד"ר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים