בירור.האם זה אכן אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

10/10/2013 | 19:03 | מאת: רוחמה

בתי בת שש עשרה כבר שלושה חודשים עם כאבים עזים במותן ימין ואגן בשבוע האחרון הכאב נודד לכיוון הרגל עברנו בדיקת סיטי של הבטן ומיפוי עצמות של האגן היה חשד לסקרואוליטיס שנשלל הכאב נוכח כל הזמן אין מצב של קיום יחסי מין עברה אמש אם.אר.איי יש תופעה גם של דימום תוך כדי מתן שתן .האם תסמינים אלו מתאימים לאנדומטריוזיס.תודה

רוחמה שלום רב, התלונות יכולות להתאים לאנדומטריוזיס אבל חסר הרבה מידע על מנת להגיע לאבחנה, וכמובן חסרה בדיקה גינקולוגית מלאה. את מוזמנת לפנות עם בתך לבדיקה מסודרת ואוכל לייעץ לך. בברכה ד"ר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים