מחזור נוסף כעבור 10 ימים

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

17/08/2013 | 18:32 | מאת: עדנה

אני נשואה עם שני ילדים ויש לי אנדומטריוזיס. הפסקתי גלולות לפני 4 חודשים ע"מ להיכנס להריון. שלושת המחזורים מאז הפסקת הגלולות היו תקינים (28יום). המחזור האחרון שלי היה ב5 לאוגוסט ולפני כיומיים (15 באוגוסט) התחיל לי שוב דימום, ללא כאבים כמו שבדר"כ במחזור, והוא נמשך כבר 3 ימים. הייתכן מחזור נוסף בהפרש כל-כך קטן? רוצה לציין כי אינני בהריון ובדיקת פאפ תקינה. תודה

דימום תחת גלולות קורה לעיתים גם לאחר תקופה ארוכה של נטילה. אולם בכל דימום חריג ולא ברור יש לבצע בדיקת רופא לוודא שלא מדובר בבעיה אחרת. פני לרופא מטפל לבדיקה מסודרת. בברכה

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים