ירידה במשקל - מודאגת

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

15/08/2013 | 11:46 | מאת: לואי

שלום רב, במסגרת בדיקות בשל מיחושים בבטן תחתונה וירידה במשקל ומסת שריר, עברתי אולארסאונד שבו נמצאה ציסטה שמתאימה לאנדומטריומה. בנוסף השחלה דבוקה לרחם. התור שלי לרופא הוא עוד שבועיים. שאלתי היא, האם הממצאים ובכלל אנדומטריוזיס יכולים להסביר גם את הירידה במשקל (למרות נעלה בכמות הקלוריות הנצרכת) או שאין קשר ועלי להמשיך בחיפושים אחר סיבה אחרת. אשמח מאד לתשובה, מכיוון שאני די מתוסכלת ומודאגת. תודה

שלום רב, אן קשר בין ירידה במשקל לאנדומטיריוזיס אולם את כן צריכה בירור בנושא זה. את מוזמנת לפנות לבדיקה ואשמח לעזור בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים