מס. שאלות

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

04/08/2013 | 13:03 | מאת: דנה

צהריים טובים ד"ר שינמן, אודה לך אם תוכל לעזור לי ולענות על מס. שאלות שיש לי. * האם אולטרסאונד וואגינלי ואבדומינלי נופל תחת ההגדרה "הדמייה"? * האם אתה כרופא שמטפל ומנתח חולות אנדומטריוזיס נוהג/אמור להיות מעורב בטיפול בחולות שלכם המטופלות במרפאת הפוריות שבבי"ח שלכם? אני שואלת מאחר שנותחתי לפני מס. חודשים ואני אמורה להתחיל טיפולי פוריות. המצב אצלי מאוד קשה ואני רוצה להיות בטוחה שהרופא שלי, שניתח אותי ושמטפל בי יהיה מעורב ב- 100% בשיקולים, בבחירת הטיפולים המתאימים ובקבלת ההחלטות הנגזרות מאלו (אם לא, פשוט אפנה אל מרפאת פוריות בבי"ח אחר). תודה רבה

שלום רב, הדמייה כולל גם אולטראסאונד מסוגים שונים בהתאם לצורך אשר יכול להשתנות ממטופלת אחת לשניה. ללא ספק אני מעורב בטיפול באשה כולל טיפולי פריון ובשיקולים השונים לגבי סוגי הטיפול השונים. אם נותחת המחלקתנו אז אשמח שתפני למרפאתנו ואשמח לעזור גם בנושא טיפולי פריון. בברכה ד"ר שינמן

15/08/2013 | 08:38 | מאת: דנה

לצערי הרב, לא נותחתי במחלקתכם. אני מניחה שלו הייתי מנותחת אצלך/ם, כל הטיפול בי ומצבי הכללי היו נראים אחרת לחלוטין. מודה לך מקרב לב על תשובתך המעמיקה, על הרגישות ועל תשומת הלב. יישר כוחך! דנה

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים