spasm

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

14/06/2013 | 12:46 | מאת: אורית

שלום, בעקבות כאבים עזים מזה מספר חודשים באיזור האגן קבלתי אבחנה של spasm בשרירי רצפת האגן האחוריים, ובעיקר ב-Pubococcygeus. מה הטיפול היעיל ביותר למקרה כזה? בתודה מראש, אורית

שלום רב הטיפול במקרים אלו מורכב ויכול לכלול טיפולים ע"י הזרקות בוטוקס לשרירים אלו וכן טיפול אוסטאופתי. צריך לוודא שלא מדובר בפתולוגיה נוספת כמו אנדומטריוזיס שיכולה להחמיר את המצב. ממליץ שתפני לבדיקה ואוכל לכוון אותך לטיפול המתאים לך בברכה ד"ר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים