מפחדת

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

29/02/2012 | 03:35 | מאת: חסוי

היי... אני בת 19 ולפעמים יש לי כאבי מחזור,וכאבי בקצה של הגב,כמו כן במהלך החודש בלי קשר למחזור מופיע לי צורך בהטלת שתן ללא שתן באמת שעוברת לאחר כעשרים דקות.... לפי מה שקראתי זה מתאים לאנדומטריוזיס ואני מפחדת מאוד שאני לא יוכל להביא ילדים לעולם.... תסדר לי קצת את התמונה בבקשה?

שלום רב, אנדומטריוזיס יכול לגרום למגוון של תלונות שונות כולל כאבים בוסת ביחסי מין ועוד. אולם לא תמיד קיימים כל התסמינים ובטח לא כל אשה עם אנדומטריוזיס תסבול מאי פריון. חשוב לזכור כי לא כל תלונה של כאבים מכוונת לאנדומטריוזיס. בכדי לעשות לך סדר צריך ?בבלאגן? אני ממליץ לעבור בדיקה מסודרת. את מוזמנת לפנות לבדיקה ואשמח לעזור לך. בברכה דר? שינמן

04/03/2012 | 18:10 | מאת: לחסויה

החששות שלך מובנים, אך כדאי לאבחן אם אכן מדובר באנדומטריוזיס. במידה ומדובר באנדו', נשמח לסייע לך להתמודד בדרך לאבחון והחיים אחרי עם המחלה. בדיוק בשביל זה אנחנו קיימות, והשד ממש לא נורא, העיקר שיצא מהבקבוק. את מוזמנת לפנות אלינו דרך האתר או הלינק שמופיע למעלה של אנד"י.

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים