מה עושים עם הזוועה הזו?

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

08/05/2013 | 13:12 | מאת: אתי

בת 38 יש לי אנדומטריוזיס,השאלה שלי מה זה בדיוק? ממה זה נגרם? ואיך נפטרים מזה? ובנוסף יש לי התקצרות הרצועה-מה זה בדיוק אומר? בלי קשר למחזור החודשי הבטן מאוד מתנפחת לי ללא קשר לאוכל ורגישות בבטן התחתונה.מצבי רוח זוועתיים ללא סיבה מוצדקת

שלום רב, אנדומטריוזיס היא מחלה שבה יש רקמה כמו רקמת רירית הרחם אך ממוקמת מחוץ לרחם. זה גורם לכאבים והפרעות שונות המערכת המין השתן העיכול ועוד. לא ברור מדוע זה קורה ויש תאוריות שונות. הדרך לפתרון כרוכה בטיפולים שונים. ממליץ שתפני לבדיקה והערכה לגבי הממצאים שלך הספציפים. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים