אנדומיטריוזיס - נערה בת 16

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

05/05/2013 | 13:05 | מאת: מירי

שלום, בתי בת 16 סובלת מאנדומיטריוזיס, לפי אבחון של רופאת נשים. בדרך כלל זה מגיע עם כאבים חזקים מאוד בכל הבטן ובעיות במערכת העיכול, אבל הפעם הכאבים הם מתחת לצלעות, יש לה דקירות חזקות שגורמות לה לפרוץ בבכי, בקושי יכולה לזוז, וקשה לה לנשום. היום זה כבר היום הרביעי של המחזור, ואין שינוי. כרגע היא מטופלת רק בדיקור, שהצליח להרגיע למספר חודשים, אבל עכשיו זה שוב חזר. אני מתכוונת לקחת אותה לרופאת נשים להתאים לה גלולות בתקווה שיעזרו, אבל בינתיים, האם יש מה לעשות כדי להקל על הכאבים והקושי בנשימה? תודה מראש

שלום רב, ללא ספק ביתך צריכה התייחסות בשאלה של אנדומטריוזיס במרפאה ייעודית. את מוזמנת לפנות לבית חולים מאיר למרפאת האנדומטריוזיס ואשמח לעזור. באשר למתן טיפול מיידי ניתן לשלב מספר חומרים נוגדי כאבי יחד, כמו כן ניתן לשלב עם טיפול סיני וטיפול דיאטני. לאחר הייעוץ ניתן יהיה לתת ייעוץ מלא יותר בברכה דר רון שינמן

08/05/2013 | 00:07 | מאת: מירי

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים