עזרה

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

05/03/2013 | 21:43 | מאת: צילי

שלום. אני בת 38 וחצי. לפני 6 חודשים, באופן פתאומי, החלו לי כאבים במפשעות. אח"כ הכאב עבר לרגל ימין , אח"כ חל כאב במקרבי הירך ובארבעה חודשים האחרונים התפשט לדופן בטן תחתונה. יש לציין שגם בדופן הבטן התחתונה יש לי מעין גולות, גושים כואבים. פרט נוסף, ב3 חודשים האחרונים יש לי דימום מוגבר בעת המחזור. יש לציין שאני מעוניינת מאד להיכנס להריון. עברתי MRI אגן וגב- יצא תקין. מיפוי עצמות- קליטת יתר דו צדדית ברומוס עולה פוביס.., ערכתי ברור אצל מספר גניקולוגיים- לא רואים דבר בבדיקה ידנית ובאולטרסאונסד. 1. האם יש לי אנדומטריוזיס? 2. האם זה אמור למנוע או לעכב כניסתי להריון? 3. מדוע זה הופיע פתאום כך? תודה

שלום רב, התלונות אינן מכוונות באופן ברור לאנדומטריוזיס, אבל בהחלט כדי לערוך בדיקה מכוונת. פני לבדיקה במרפאת אנדומטריוזיס ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים