כאבי מחזור!!

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

27/01/2013 | 15:51 | מאת: חלי

שלום ד"ר. אני סובלת מכאבי מחזור כל חודש. וגם כמות המחזור גדולה. אני השתמשתי בגלולת יסמין והיה לי קצת בעיות ולפעמים הייתי מקבלת בזמן ולפעמים לא אז החלפתי ל קלייר qlair ואני לוקחת קצת זמן את הגלולוה. ובינתיים אותו דבר הכאבים והכמות והסדרת המחזור. רציתי לדעת איזו גלולה הכי מומלצת לכאבי מחזור ולהסדרת המחזור ולהפחתת הכמות מחזור. תודה רבה!

שלום רב, אין הבדל מהותי בין הגלולות ולכן עליך לעבור הערכה מלאה על מנת לראות מה יכול להועיל לך להורדת הסימפטומים. יש צורך לזהות אילו ממצאים קיימים וכיצד לטפל בהם. המלצתי שתפני למרפאת אנדומטריוזיס ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים