כאבים בזמן המחזור

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

10/10/2012 | 10:36 | מאת: סיגלית

אני בת 40 סובלת שנים מכאבים עזים בזמן המחזור.אני לוקחת כמות של כדורים לא מבוקרת עד שהמחזור מגיע אני סובלת כאבים נוראים.אני מרותקת למיטה ולא מתפקדת כולל בעבודה.הכאבים בבטן ובמיוחד באגן והמפשעות.השמח לקבל חוות דעת מקצועים .ועוד דבר לא מתאים לי גלולות מכל סוג.

סיגלית שלום רב, תלונותיך מתאימות לאנדומטריוזיס ויש דרכים שונות לעזור לך. הטיפול אינו רק גלולות ויש אפשרויות נוספות. יעוץ מקצועי מותאם עבורך כרוך בבדיקה והערכה מלאה. אני ממליץ שתפני למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר או אלי ישירות על מנת לקבל יעוץ מסודר. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים