כאבי מחזור בגיל 38

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

03/10/2012 | 22:36 | מאת: ש.ר

שלום רב! אני בת 38 אחר 3 לידות רגילות התחיל כאבי מחזור ברמות שלא יכולתי לתפקד ןהייתי צריכה לעשות זריקות הרגעה ולקח לרופאים (שנה)אחרי המון המון בדיקות כמו קולונסקופיה סיטי ,צילומים, פיזיוטרפיה ומלא כדורים אטופן זליאדר וכו....להגיע למסקנה הודות לד"ר ירון ליבל מבית חולים הילל יפה שאני סובלת מאנדורמטריוזיס עברתי באמת את הניתוח זה עזר מאוד ובנוסף התרופה שלי זה גלולות יסמין ברצף ל3-6חודשים וזה מציל אותי. רציתי לדעת מה פתאום בגיל מבוגר יש לי כאבי מחזור?

שלום רב, גיל הפריון הינו הגיל בו אנדומטריוזיס יכול להופיע ואת בגיל המתאים. זה יכול להופיע בכל גיל במהלך גיל הפריון. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים