כאבי מחזור וגלולות.

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

24/09/2012 | 23:12 | מאת: שירשור

שלום, מאז שקיבלתי כבת 14, אני סובלת מכאבי מחזור בעיקר ביומיים הראשונים ואח"כ זה נרגע. אני מדברת על כאבים שממש משתקים אותי וגורמים לי לשכב מקופלת בלי יכולת לעשות כלום, רק לבכות ולחכות שיעבור. שמעתי כבר כמה זמן שגלולות למניעת הריון שקוראים להן פליים יכולות להקל ורציתי לדעת האם יש להן תופעות לוואי, כי בגלל פחד מזה נמנעתי מגלולות עד עכשיו ותוך כמה זמן הן משפיעות.

שלום רב גלולות אלו טובות כמו גם אחרות. תופעות הלוואי הן דומות לכל הגלולות וכוללות תופעות הורמונליות, לעיתים תחושת גודש, שמנויים הורמונליים בעור, עליה קלה במשקל ועוד. סהכ תופעות לא משמעותיות. את צריכה ראשית התייחסות לבעייתך ולשלול אנדומטריוזיס , אני ממליץ שתפני למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר לבדיקה ויעוץ ואשמח לעזור. חג שמח דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים