ויזאבל כגלולה למניעת הריון???

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

30/07/2012 | 05:38 | מאת: לולי 17.06

היי דר שיינמן, לפני כשבוע קיבלתי לראשונה את כדורי הויזאבל, האם ניתן לסמוך על הכדור כגלולה למניעת הריון? ובמידה ולא, מה האופציות? האם אפשרי להשתמש בטבעת למשל? תודה רבה

לולי שלום רב, ויזבל איננה מהווה אמצעי מניעה, אולם המחקרים הראו כי אין ביוצים תחת הטיפול. זה מרמז כי במידה והטיפול נלקח בצורה נכונה ללא פיספוס אז הסיכוי להכנס להריון הינו אפסי. רשמית התשובה שאת צריכה אמצעי מניעה חוצץ בנוסף כגון קונדום. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים