כדורים לחרדה ותיאבון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/09/2015 | 01:51 | מאת: amir21

שלום דוקטור, השתחררתי מהצבא לפני כחצי שנה ומאז אני סובל מדיכאון וחרדה ובעיקר מחרדה חברתית, אני לוקח רמוטיב בערך חודש וזה לא עוזר לי אז אני רוצה לעבור לכדור אחר, כמו כן אני סובל מחוסר תיאבון, מאז ומתמיד הייתי חסר תיאבון אבל בתקופה האחרונה אני ממש לא אוכל, למיטב ידיעתך יש כדור שעוזר לחרדה וחרדה חברתית וגם מעורר תיאבון? תודה מראש

17/10/2015 | 17:20 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום אמיר את הטיפול שיתאים לך כדאי שיעשה רופא שיבדוק אותך. חיפוש תרופה עבורך בפורום איננה הדרך המומלצת. תרגיש טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה