גמילה מסימבלטה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/05/2015 | 21:31 | מאת: מיכל

שלום רב. לפני שנה וחצי נולד לי ילד עם מחלה גנטית. הדבר גרם לי לסוג של חרדה מהעתיד ומכל בעיה נוספת שהתגלתה (ומתגלות כל הזמן בעיות לצערי) ובעיקר ל"רומינציה" (אם לא טעיתי במונח) כל היום הייתי עסוקה בלחשוב עליו ועל המחלה. המח שלי היה מלא ברעשים. לפני כחצי שנה פניתי לייעוץ והתחלתי סימבלטה. אין ספק שחיי השתפרו לעין ערוך (60 מג) אבל...עליתי במשקל ואני לא מצליחה לרדת על אף שנכנסתי למשטר תזונה וספורט (אני דיאטנית. יודעת מה ואיך לעשות) החלטתי להפסיק הטיפול מאחר והשמנה עלולה לגרום לי לדיכאון :-) שאלתי: כיצד להפסיק את הכדורים ולהפחית עד כמה שניתן את תופעות הגמילה הנוראיות עליהן קראתי ברשת. תודה רבה!

08/06/2015 | 11:31 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך מיכל אני ממש לא ממליץ לך לעשות בשיטת עשה זאת בעצמך -זה מתכון לא מוצלח! מאוד יתכן שאת מרגישה טוב בגלל הכדור וחבל להפסיקו! ככלל אוכל לומר שסימבלטה אינה ממכרת אך תמיד עדיפה ההפחתה ההדרגתית! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה