מני לאן נעלמת תענה בבקשה אבל גם הדוקטור תענה לי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/10/2020 | 22:15 | מאת: למני

הפסיכאטרית נתנתה לי אלפרליד 0.5 פעמיים ביום וחוץ מזה קנאקס XR זה לא אותה משפחה מה הטעם לקחת שתי כדורים מאותו משפחה? יש לי OCD קשה חרדה לחץ סטרס חוסר מנוחה ונחלה אני גם לוקח צירפלקס האם מומלץ לקחת XR ואלפריד או רק XR קנאקס תאמת כלום לא משפיע עלי אני מאוד חרדתי

28/10/2020 | 23:18 | מאת: מני

לא נעלמתי לשום מקום, אני עונה פה כמו תמיד. רק שכעת א׳ או גולש אחר מתחזה אליי על מנת להפריע לפעילותי בפורום. העניין בטיפול של מנהלת פורום דוקטורס, וכדאי לגולש שעושה זאת להפסיק עם זה מיד, ואחרת הוא יטופל. בכל מקרה, בהנוגע לשאלתך - אני חושב שההגיון לתת גם מושהה וגם לא מושהה (אלפרליד זה לא מושהה, xr זה מושהה) הוא - שהמושהה יותר קשה להרגיש את הפעולה שלו, בגלל האיטיות של הפעולה והשחרור הקטן בכמות כל פעם. הלא מושהה יותר חזק, אך יותר בעל תופעות לוואי. לכן ככל הנראה ניתן לך חצי מהכמות מושהה, וחצי לא מושהה, על מנת לקבל איזון פחות או יותר עם הכי פחות תופעות לוואי שאפשר.כךנראהלי.ונראה מה יגיב הדוקטור.

28/10/2020 | 23:20 | מאת: מני

עניתי כמו תמיד אך מפני ההתחזות מנהלת הפורום דוקטורס החליטה למחוק את כל ההודעות עם השם מני. מהלך טיפשי לדעתי, שלא מטפל בשורש הבעיה, אך אין מה לעשות ומה שנעשה כבר נעשה.

29/10/2020 | 10:11 | מאת: למני

מני תודה לך אתה מקסים

29/10/2020 | 14:58 | מאת: מני

בכיף! 👍

02/11/2020 | 17:15 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכו נכון

מנהל פורום פסיכיאטריה