מה ואיך עושים למי פונים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/09/2020 | 02:26 | מאת: אייל

שלום דר!!! זה בדיוק הבעיות שלי . הרופא לא מצליח לסייע לי ויש לי אי שקט מהאריפליי איני יודע ורוצה לבדוק מה יכול לסייע לי לחוש יותר טוב . דבר נוסף אני צריך ללמוד כיצד מדברים עם ומול רופא במקרה הזה פסיכיאטר תודה על תגובתך.. ההאא עוד דבר כיום נוטל לפונקס .. קלונקס.ציפרלקס ואריפליי.. האם זה בסדר ? אגב אני מחפש רופא טוב או המלצה על מרפאה לברהנפ"ש כל טוב ושבת שלום

20/10/2020 | 04:45 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מה המינון?

20/10/2020 | 11:16 | מאת: אייל

שלום דר ! לשאלתך 425 מ,ג לפונקס קלונקס 4 מ"ג . אריפליי 5 מ"ג ציפרלקס 20 מ"ג בנוסף נוטל תוספי מזון נצרכים אליי כמו מ גלופלקס .. וכדורים טבעיים ליציאות סובל מעצירות חזקה . יום טוב

20/10/2020 | 11:32 | מאת: מני

כדאי שתענה לדוקטור בהודעה חדשה ולא כהמשך לשרשור זה, היות והדוקטור לא מסתכל בהודעות שהוא כבר ענה עליהם פעם אחת. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה