המשך תופעת לוואי מטרידה של תרופה אנטיפסיכוטית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/09/2020 | 20:18 | מאת: בנימין

שלום ד"ר אבקש התייחסותך לתגובת ההמשך שכתבתי בשרשור למטה של תופעת לוואי מטרידה של אינווגה דרך אגב האולימפי המנגנונים קטנים 5 ו10 לא איזן אותי במינון של 15 גרם לי לאקטיזיה, רציתי לשאול האם הוספת 2.5 מג עד 5 מג אביליפיי לאינווגה עוזרת בהורדת רמת פרולקטין ? תודה ד"ר!

לקריאה נוספת והעמקה
13/09/2020 | 06:57 | מאת: מני

יש מקרים בהם הוספת אביליפיי מורידה את הפרולקטין. לא תמיד. שווה לנסות (מספיק גם 2.5 מיליגרם, המינון המינימלי. אם לא יעזור, לנסות 5 ולסיים בזה. יותר מזה יגרום לתופעות לוואי ולא יעזור בהורדת הפרולקטין, אם לא עזר בפחות). כך ידוע לי, ונראה מה הדוקטור יענה. עד שהדוקטור יענה, בהחלט כדאי לנסות לפחות את ה2.5 מיליגרם, באם מינון של פחות מ15 לא גרם לך לאקטיזיה. בהצלחה וכל טוב. מני

אכן בדיקה כדאית! תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה