בונדרמין בלילה וקלונקס ביום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/08/2020 | 15:59 | מאת: גלי

שלום! האם שימוש בבונדרמין בלילה וקלונקס ביום יכול להוריד יעילות של נוגדי דיכאון כמו אפקסור xr?

09/08/2020 | 18:09 | מאת: מני

בטווח הארוך- כן. בטווח הקצר, כמדומני שלא. בכל מקרה הדוקטור של הפורום כתב עשרות פעמים בפורום לאחרונה- אשר אינו ממליץ כלל ועיקר על שימוש ממושך בbz (כבונדרמין וקלונקס שהזכרת ודומיהם), בשל הסיכוי הגבוה מאוד להתמכרות (הגורם אף להסתגלות לכדור - כלומר ירידה בהשפעתו וצורך לקחת כמות גדולה יותר, כבכל התמכרות). אין ממה לחשוש, אף לא מדיכאון, אם לוקחים לזמן קצר ידוע מראש. הכי הרבה אם יגרום לדכאון תוכל להפסיק את השימוש בהם מיד. מקווה שעזרתי. בהצלחה. מני (לא הדוקטור של הפורום, כותב לך כמענה זמני עד שהדוקטור יענה).

15/08/2020 | 17:17 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

וכי מדוע להשתמש בהם? זה מעיד שהטיפול איננו מספק! להמשיך את האיזון אך לא להשתמש בתרופות הללו!

מנהל פורום פסיכיאטריה