פסיכיאטר לטיפול ביתי שגם עושה שיחות נפש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/08/2020 | 09:21 | מאת: ענת

שלום, יש אפשרות כאן להמליץ לי על פסיכיאטר שיכול לבוא הביתה לעזור לאדם בגיל 19 שלא יוצא מהבית בעקבות חרדות חברתיות רשות דימוי גוף קשה דכאון ומחשבות אובדניות? פסיכיאטר שיש לו גם גישה לשיחות כמו פסיכולוג, תודה

03/08/2020 | 10:33 | מאת: אלון

זה רק דרך פסיכאטר פרטי עלייך פשוט לחפש פסיכאטריים לפי אזור מגורייך ולבדוק מי מוכן להגיע הביתה... אין אופציה דרך הפורום לקבל המלצות לפסיכאטרים אלה פשוט לצלצל ולבדוק באופן עצמאי

03/08/2020 | 22:09 | מאת: מני

אכן צודק אלון; רק אוסיף על דבריו- שלכל פסיכיאטר יש גם גישה לשיחות, זהו חלק מתוכנית הלימודים בפסיכיאטריה, וחלק נרחב מאוד! אני רואה זאת מספרים: פרקים רבים מאוד הולכים על אופן השיחה עם המטופל וכו׳ וכו׳... בהצלחה, מאחל לו בריאות איתנה בקרוב! נפשית וגופנית גם יחד.

15/08/2020 | 17:02 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן צודק מני- פסיכיאטרים רבים (כולל אותי) יכולים לעשות שליחות כזו. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה