דיספוריה עקב ליתיום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/07/2020 | 11:40 | מאת: יוכי

שלום רב יש לי דיספוריה לחץ בחזה בבוקר וגם יש אי שקט - אני נוטלת 2 כדורי ליתיום 26 שנה והבדיקות של בלוטת התריס וכליות בסדר. האם זה תופעת לוואי של הליתיום? והאם אחרי הרבה שנים זה מופיע? הרופאה טוענת שזה לא מה ליתיום .. אשמח לחוות דעת . בתודה מראש יוכי

03/07/2020 | 18:12 | מאת: מני

באם דיברת רק עם רופאת משפחה, אזי כדאי להתייעץ בקשר לזה לא איתה אלא עם פסיכיאטר. כמדומני שתופעות לוואי יכולות להופיע גם לאחר שנים רבות.

11/07/2020 | 08:34 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

זו איננה תופעת לואי של הליתיום . נדרש כנראה איזון מצבך הנפשי. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה