הפסקה הדרגתית של פאקסט.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/06/2020 | 14:35 | מאת: שירלי

שלום רב, אני נוטלת פאקסט 20 מילגרם ביום במשך שנתיים קודם כל יש לציין שאני בת 27 החלטתי להפסיק בייעוץ עם פסיכיאטר נאמר לי ליטול במשך חודש חצי כדור ואז להפסיק לגמרי. כבר שבוע שאני אני על חצי כדור בהתחלה היו לי סחרחרות נוראיות וחולשה ועכשיו יש לי קיבה רכה ( ממש משלשלת) אחרי כל דבר שאני אוכלת האם יש קשר בין ההדברים? והאם זה נכון ככה להפסיק? *שאלה נוספת מתחילת הטיפול עליתי 9 קילו ולא שיניתי הרגלי אכילה, איך הכדור הזה גורם להשמין אם לא אוכלים יותר??? תודה רבה לך וסליחה על אורך השאלה. סופש נעים

11/06/2020 | 20:55 | מאת: מני

זה דרך מצויינת להפסקה. התופעות האלו יעברו מהר יחסית באם הם בגלל הפסקת התרופה. פאקסט ידועה בתור תרופה שעלולה להשמין גם מבלי שאוכלים יותר.

04/07/2020 | 20:23 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן

מנהל פורום פסיכיאטריה