שליטה בכעסים - האם יש תרופה לכך?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/05/2020 | 14:01 | מאת: ליאת

שלום רציתי לברר האם בנאדם שיש לו פתיל מאוד מאוד קצר ומתעצבן על כל דבר, כל דבר מתפוצץ ומבחינתו סוף העולם והוא גם סובל מהפרעת קשב וריכוז - האם יש איזושהי תרופה פסיכיאטרית שהוא יכול לקחת שיעזור לו להירגע ולשלוט בכעסים? יש לציין שהוא מעשן מריחואנה פעמיים ביום כי לטענתו מרגיע אותו אבל בפועל נראה כי זה רק מגביר את הכעסים שלו. תודה.

27/05/2020 | 19:06 | מאת: מני

אף שאיני הדוקטור, התשובה לשאלתך פשוטה: לנסות כל דרך אפשרית לשכנעו לפגוש פסיכיאטר, והוא כבר ימצא, כפי יכולתו, פתרון לגביו. יתכן גם שכל עוד הוא לא יגמל מהסם לא יעזור לו שום כדור, אי אפשר לדעת.. יתכן מאוד שזה מזה, או שזה מרכיב נוסף (ואולי גם עיקרי) בבעיה שאת מתארת. בהצלחה והרבה בריאות

30/05/2020 | 20:25 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

תשובת מני מקובלת עלי.

מנהל פורום פסיכיאטריה