רעידות שלא פוסקות רק אם קלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2020 | 22:52 | מאת: אסתר

אני בת 38 ליפני 4 חודשים חוויתי מין טראומה נפל עלי מוט ברזל ענק לא ממש פגע בי אך גרם לי לרעוד ברגליים ובידים למשך חצי שעה ונירגע למחר בלילה קמתי להתקלח ופתאום הרגליים והידים רעדו לי כל כך חזק שהייתי חייבת להפסיק המקלחת יום למחרת הרעידות התמעטו אך נשארו קבועים לאחר מספר ימים לקחתי 1 מיליגרם של קלונקס שעזר פלאים אך יום למחרת שוב חזר ואפילו יותר חזק למשך יום שלם יש לציין שמידי פעם הפסיקו כמעט לגמרי הרעידות אך בזמן האחרון בשל מצב הקורונה והלחץ הנפשי שחוויתי הרעידות חזרו ובגדול אך במיוחד ברגלים שאני עומדת או מותחת אותם ליפני שעושה הליכה לכן היום החלטתי לקחת קלונקס 1 ליפני ההליכה וזה עזר מעט אך ככשיו שעבר ההשפעה שוב הרגליים רועדות ויש אי שקט בגוף שאני שוכבת אני מרגישה שהגוף זז כמובן שבחרתי ללכת גם לנוירולוג אך בנתיים נה אפשר לקחת לרעידות והחולשה שיש לי ברגליים הכדור עזר לחולשה ויכולתי ללכת ממש טוב לרעידות זה עזר 70 אחוז אני רוצה לדעת איזה כדור אפשר לקחת לתווך ארוך שאין בו תופעות לוואי של רעידות שכן זב משהו שיש לי גם ככה . והאם בהלה ממשהו מסוים יכול לגרום לרעידות כאילו ?אני ממש פוחדת פרקינסון אל אף שאין במשפחה

16/05/2020 | 19:06 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

תגשי לרופא וטפלי בעצמך כי הטיפול שאת נוטלת איננו מומלץ! הפורום איננו מיועד לצורך זה. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה