כמו כן רציתי לשאול:

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2020 | 04:40 | מאת: מני

ציטוט מאיזה מצגת: ״ ״השערת הדופמין״ גורסת כי סכיזופרניה נגרמת מפעילות דופמינרגית ירודה במערכת המזוקורטיקלית, ומפעילות יתר דופמינרגית במערכת המזולימבית״. מה הפירוש של שתי המערכות האלו (בעיקר אני שואל על מה הן אחראיות ומה השפעת דופמין גבוה/נמוך בהם)? לא אטריח אותך דוקטור להאריך, רק פירוש מילולי בקצרה אם אפשר. תודה רבה וסליחה על הטירחה.מני.

16/05/2020 | 18:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לצערי, קשה מאוד לענות על שאלה כזו במסגרת הפורום- מקווה שתבין.

17/05/2020 | 13:19 | מאת: מני

אה בסדר, מובן. תודה ד״ר

מנהל פורום פסיכיאטריה