סובלת מחרדות,דופק מהיר ירידה במצבי הרוח מאובחנת עם הפרעה דו קוטבית מטופלת...

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/04/2020 | 13:21 | מאת: עזרה עם הציפרלקס

היי..סובלת 15 שנה מחרדות ומהפרעה דו קוטבית ניסיתי כמה כדורים בחיי בהמלצת הפסיכיאטר כמובן כגון..רסיטל,ויפאקס ציפרלקס לאחרונה שתיתי במשך 15 יום סרוקוול 50 מ ג ליום היו לי תופעות לא נעמות בכלל הפסקתי אותם וחזרתי לציפרלקס 10 מ ג לוריוון אחד ביום אין הטבה רק כשאני לוקחת לוריוון,השאלה שלי האם להעלות מינון של הציפרלקס מכוןן שאני שותה מינון נמוך? והאם הציפרלקס הוא הטיפול שמתאים לי? מאוד אשמח להמלצה איזה כדור שהוא נחשב עם הכי פחות תופעות לוואי יכול לעזור לי אני כבר מיואשת מציינת גם שאני סובלת מתסמונת טורט

25/04/2020 | 19:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נדרש מייצב בעיקר!

מנהל פורום פסיכיאטריה