שאלה בנושא זמני מאניות.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/03/2020 | 23:08 | מאת: היפומאנית?

היי. לאחרונה הפסיכיאטרית שלי אמרה שהיא חושבת שאולי יש לי אפיזודות היפומאניות. השאלה שלי האם יכול להיות שאלו מתרחשות רק למספר שעות? לפעמים רק שעתיים ואז חזרה לאיזון? לעומת תקופות הדכאון שיכולות להמשך שבוע ויותר. מרגישה שאני לא יודעת לבטא את עצמי מספיק טוב ואולי לכן האבחנה. נשמע הגיוני? יש אולי קישור למקור אמין? תודה!!!

21/03/2020 | 20:23 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לצורך איבחון: דכאון אמור להמשך לפחות שבועים! מניה אמורה להמשך לפחות שבוע! תרגישי טוב!

21/03/2020 | 21:03 | מאת: היפומאנית?

ואם זה היפומאניה? יכול לקחת פחות זמן?

10/05/2020 | 22:22 | מאת: מני

היפומניה גם צריכה לקחת שבוע. היא היפו כי היא בעוצמה יותר נמוכה אך לא בתדירות יותר נמוכה.

מנהל פורום פסיכיאטריה