קלונקס תופעות לוואי כדור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/02/2020 | 15:30 | מאת: אורן

שלום אני נוטל כבר כמעט שנה קלונקס 0.5 כמעט כול יום כדור אחד או שניים העם הכדור הזה פגע ? פוגע בזרע ? אני יוכל להביא ילדים ? אציין שאני בתהליך הורדה לחלוטין של הכדור עד להפסקתו לגמרי העם זה שנטלתי תכדור יש לו השלכות ? זה פגע ? פוגע בזרע ? אני יוכל להביא ילדים ?

08/03/2020 | 18:54 | מאת: מני

אתה יכול להביא ילדים ואין פגיעה באיכות הזרע כתוצאה מתרופות פסיכיאטריות לפי מה שידוע לי. במיוחד אם אתה כבר לא לוקח את התרופה ו/או בתהליך הפסקה, אין כל חשש כי אין לתרופות פסיכיאטריות נזק בלתי הפיך, מלבד במקרים נדירים ולא כתוצאה מקלונקס

08/03/2020 | 20:30 | מאת: אורן

שלום דוקטור אני מעדיף שאתה תענה לי אני נוטל כבר כמעט שנה קלונקס 0.5 כמעט כול יום כדור אחד או שניים העם הכדור הזה פגע ? פוגע בזרע ? אני יוכל להביא ילדים ? אציין שאני בתהליך הורדה לחלוטין של הכדור עד להפסקתו לגמרי העם זה שנטלתי תכדור יש לו השלכות ? זה פגע ? פוגע בזרע ? אני יוכל להביא ילדים ?

21/03/2020 | 19:02 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אין מקום לדאגה לנושאים שהעלית אך כדאי לא ליטול התרופה באופן מתמשך. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה