רמוטיב,טגרטול וההשפעות שלהם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/02/2020 | 20:11 | מאת: אלון

שלןם לך בן 48.התחלתי ליטול רמוטיב לפני שבוע ואני שוקל להתחיל במקביל גם טגרטול 1.האם לפחות לאחת מהתרופות הנ"ל יש השפעה לרעה על התפקוד המיני?(למשל-אין אונות או כל תופעה אחרת של ליקוי בתפקוד המיני) 2.האם לפחות לאחת מהתרופות הנ"ל יש השפעה לרעה על פוריות הגבר?ואם כן אז למי? תודה.

08/03/2020 | 19:34 | מאת: מני

לא אמור להיות בשניהםמלא הפרעה בתפקוד המיני ובוודאי שלא השפעה לפוריות

21/03/2020 | 11:49 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ישנה השפעה קלה ביותר של שתי התרופות ובמצבים ׳רגילים׳ אין צורך להתייחס לכך.

מנהל פורום פסיכיאטריה