האם לנסות תרופה אחרת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/01/2020 | 09:12 | מאת: אנונימי

שלום, עברתי התקף פסיכוטי לפני שנתיים שלווה במחשבות רדיפה, מאז אני מטופל ברספירדל 2מג והרופא המטפל הוסיף לי כעבור שנה מהמקרה גם ציפרלקס 20 מ"ג , בחודשים האחרונים אני חווה דכדוך ותחושת אי נעימות בעוצמות שונות בשעות הערב, אני רוצה לציין שבבוקר אני מרגיש טוב אבל בערב בשעות 8-9 אני פשוט מרגיש שאני סובל לכן הרופא המליץ לי להוסיף ארפליי ובהמשך להוריד את הריספרדל , כי ארפליי נוגד פסיכוזה גם כן כמו הריספרדל. אני קצת חושש מהמעבר הזה (אני בעקרון מפחד להשתמש בכדורים פסיכיאטריים אבל אני נאלץ בעל כרחי לצרוך אותם- כך אני מרגיש.) אני חושש גם בין היתר בגלל שקראתי שארפליי יכול לגרום לתחושת אי שקט מה שיכול להוביל לפגיעה ביכולת שלי לשבת וללמוד. מה עליי לעשות? מה עליי לעשות??

לקריאה נוספת והעמקה
17/01/2020 | 13:34 | מאת: א

מנסיון עם שתי התרופות ארפיליי הרבה יותר טובה. אי שקט זו תופעת לוואי שלא בהכרח תופיע.

ההמלצה על האריפליי היא המלצה ראויה וכדאי ללכת על פיה. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה